Atelier Arpeggio breidt uit!

Atelier Arpeggio is erg gekend in de wereld van de harp.  Dat is in feite een understatement.  Maar wist je dit...

Sinds de officiele start onder die naam, in 2007 is het Atelier als een raket uit de startblokken geschoten. Liefde voor het vak van de instrumentenbouw, een mateloze facinatie voor harpen en klavecimbels en het eindeloos streven naar kwaliteit voor een eerlijke prijs hebben van Atelier Arpeggio een begrip gemaakt in de harpwereld. En die reikt verder dan enkel Vlaanderen.

 

Al snel deed het nieuws de ronde en vonden ook klanten uit Nederland en Frankrijk vlot hun weg naar Flobecq, waar het atelier gevestigd is.

 

Het atelier werd opgericht door Ruben Claus en Dieter Dewilde, en legde zich de eerste jaren uitsluitend toe op het onderhouden en herstellen van alle mogelijke harpen. Met die specialisatie neemt Atelier Arpeggio een unieke en exclusieve positie in, want de plaatsen waar een harp vakkundig afgeregeld en hersteld kan worden zijn schaars.

 

Het succes en het enthousiasme van Atelier Arpeggio leidde ertoe dat in 2010 Salvi ervoor koos met hen in zee te gaan.

Een jaar later werd Atelier Arpeggio zelfs plots de enige en exclusieve verdeler van Salvi harpen in heel België. Een prestatie die velen enkele jaren eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Temeer daar Salvi toch het gekendste, stabielste en meest gewaardeerde harpmerk is in de wereld.

 

Tot zover de geschiedenis. Vandaag kijken we vooruit. Naar de toekomst. Het is de wens van Atelier Arpeggio verder te blijven werken zoals de afgelopen jaren. Met oog voor kwaliteit. En met passie voor het vak.

 

Om de klanten daarom nog beter van dienst te kunnen zijn opent Atelier Arpeggio daarom een nieuwe winkel.

Jaja, ik zeg dit nog eens opnieuw:

 

ATELIER ARPEGGIO OPENT EEN NIEUWE HARPWINKEL!

 

Hoera! Vertel het door, en verneem binnenkort alles over de locatie, feestelijke opening en de schitterende promo's die daarmee gepaard gaan.

 

Tot binnenkort! Leve de harp!

Reactie schrijven

Commentaren: 0