Harp juwelen bij Salvi Harps Belgium

Harp - zilveren hanger
Harp - zilveren hanger

Een harpist heeft vanalles nodig.  Stemapparaat, metronoom, stemsleutel, harpbank, snarentas, kniptang, snaren, partituren en meer...  Al deze zaken zijn te verkrijgen bij Arpeggio Music, de verdeler en vertegenwoordiger van Salvi in België.  De muziekwinkel is in het centrum van Gent, maar woon je niet in de buurt dan kan alles opgestuurd worden zonder problemen.  Dagelijks vertrekken er pakketten en enveloppen voor heel België ne Nederland.

 

Nu bij Salvi Harps Belgium en Arpeggio Music te verkrijgen: mooie zilveren hangertjes van jouw favoriete instrument.  Ambachtelijk gemaakt in massief zilver.  Bestel ze hier. Betalen doe je pas als je ze per post ontvangen hebt...

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0