Formules

Er zijn verschillende formules waarvoor u kan kiezen om een klepharp aan te schaffen. Een harp onmiddellijk kopen is zoals u zal zien het interessantst. Maar uiteraard kan u ook voor huurkoop of huren gaan.

De keuze is aan u.

Koop een harp!

U geniet dan van een voordelige prijs. 150 euro korting op de catalogusprijs.

Bovendien (en dit is belangrijk voor ouders van kinderen die pas beginnen met de harp) krijg u een terugnamegarantie. Wat dit betekent? Als uw dochter of zoon binnen het eerste jaar toch zou willen stoppen met de harp, dan nemen wij het instrument terug voor de nieuwprijs, verminderd met 12 maand huur. Op die manier hebt u in feite maar een jaar gehuurd, en is de investering dus niet voor niets geweest… Bovendien speelt uw kind zo van in het begin op het instrument van jullie keuze.

Nog inbegrepen bij het aankopen van een nieuwe Salvi harp zijn: stemsleutel, stofhoes en gratis levering bij u thuis.

 

  • TERUGNAMEGARANTIE
  • stemsleutel
  • stofhoes
  • gratis levering
  • een mooie korting op de aankoopprijs!

Huurkoop

Huurkoop kan. U betaalt dan de helft van de catalogusprijs van de harp van uw keuze. De andere helft wordt gespreid betaald over maximum 18 maanden, zonder intrest en zonder kleine lettertjes.  Hier zit géén terugnamegarantie inbegrepen.

Huren

Het huren van een harp is ook mogelijk. De Salvi Mia en de Salvi Prima 34 met darmbesnaring worden verhuurd aan 40 euro per maand. Er wordt een waarborg gevraagd van 400 euro.

Indien je in het eerste jaar van de huurperiode een nieuwe harp aankoopt, dan kan je de helft van de betaalde huursom aftrekken van de nieuwprijs.  Bijvoorbeeld als je na 6 maand huren beslist eender welke nieuwe Salvi harp te kopen, dan trek je 3 maand huur af van de prijs.  Een winst van 120 euro op uw aankoop.

 

De huur wordt steeds vooruit betaald tot 31 december van het jaar, maar het huurcontract kan nog steeds op gelijk welk momnet stopgezet worden. De teveel betaalde maanden worden dan samen met de waarborg (indien de harp in volledige engoede staat terugkeert) teruggestort.