De JUNO... kleine maar heel fijne harp

Salvi Juno
Salvi Juno

De JUNO is de kleinste harp met 27 snaren uit de splinternieuwe reeks klepharpen van SALVI. Het instrumentje is ontworpen om aan beginners en professionele harpisten te voldoen… dus een kleine harp van hoge kwaliteit, voor iedereen, en die gemakkelijk transporteerbaar is.

 

Ideaal om les op te volgen, voor muziektherapie, en ook voor kinderen die harp willen leren op een speelse en amusante manier.

 

Een vernieuwd kleppensysteem is ontworpen. Een smal cilindertje duwt de snaar tegen de brugpin, waardoor de klep heel soepel is in beweging, en de snaar op het exacte punt geduwd wordt.

 

Het is besnaard met SILK GUT*, een nieuw snarenmateriaal (een kruising tussen darm en nylon), exclusief voor Salvi ontworpen, dat een volle en rijke klank produceert, met een zeer goede balans.

 

De JUNO kan verhoogd worden met pootjes (3 maten te verkrijgen) en wordt geleverd met pootjes en transporthoes inclusief, die alsook op de rug kan gedragen worden!

 

Prijs:

1802 euro (officiële catalogusprijs)

voor standaardkleur maple, mahogany, cherry

 

niet-standaard afwerking: + 250 euro

 

Bij aankoop geeft Arpeggio Music 150 euro korting op de catalogusprijs; bij huurkoop komt er 50 euro bij (administratieve kost)

  

Inclusief: 3 jaar garantie, stemsleutel, stemapparaat, transporthoes, pootjes 20 cm.

Hoogte: 97.50 cm; breedte: 54 cm; breedte klankbodem: 29.50 cm

Gewicht: 6.50 kg

Bereik: 27 snaren (silkgut)

1ste oct La/A tot 5de oct. Do/C Bow Brand lever Silkgut*

 

Afwerking: naturel esdoorn, of gekleurd in mahonie, noot, kers, zwart, rood, groen, blauw, donker roze, oranje, geel

Download Brochure Juno
juno harp.pdf
Adobe Acrobat document 1.5 MB